Bridge Class Nordic
(EDBridge)


Version: 1 (2009)
Pris: 550 kr
Windows


Bridge Class Nordic (som kom oktober 2014) är den nya, förbättrade versionen av Bridge Class Plus och tidigare Bridge Class 1. I likhet med föregångarna är det ett program för att träna budgivning och spelföring på slumpmässigt givna spel, men dessutom ingår drygt 300 inbyggda problemspel och möjlighet att mata in egna givar som du sedan spelar mot datorn. Att programmet slumpar fram givar betyder att du kan använda det gång på gång och ändå veta att du får spela helt nya givar.
   Innan spelet startar, väljer du något av de inbyggda budsystemen, t.ex. Modern Standard eller Nordisk Standard, och språk, t.ex. svenska. Under budgivningen skall du förstås försöka värdera dina kort och avge det bud du tror är rätt, men om du väljer ett bud som är orimligt med tanke på det valda systemet protesterar programmet. I spelet får du dock göra precis som du vill – men dina motståndare, Öst och Väst, spelar bra försvar, så tänk dig för!


Det finns ingen demo av Bridge Class Nordic, men du kan ladda hem en gratis demo av det tidigare programmet Bridge Class 1.

Programmet kan beställas på CD-skiva.

[ Hem | Program | Sök program | Beställ CD ]

Avdelare

Copyright © 2019, Scania Bridgekonsult