Bild på dator

Bridgeprogram från Rogers Bridgeskola

Rogers Bridgeskola drivs av Roger Olsson i Trelleborg, som varje år håller kurser i Trelleborg, Malmö och Lund, för hundratals entusiastiska elever.
   Scania Bridgekonsult och Rogers Bridgeskola har tagit fram en serie lärorika bridgeprogram som Rogers elever skall kunna använda för att träna hemma vid datorn. Alla programmen bygger på det kursmaterial som Roger själv använder. Är du nyfiken på något av programmen rekommenderar vi att du laddar hem en gratis demo, med två givar per program.

Sedan den 2 mars 2015 finns programmen på CD-skiva för Windows, eller som nedladdning för Windows eller Macintosh.Påbyggnadskurs

Först ut av programmen är Påbyggnadskurs, som kom hösten 2008 (pris 400 kr). Det innehåller hundra givar, fördelade på tio kapitel, från kursen med samma namn. Användarna får där träna sig på givarna mer i detalj, ända från det första budet till det sista kortet. Med jämna mellanrum får man svara på frågor, och efter en avslutad giv kommer ofta en fördjupad diskussion om varför det eller det budet var det rätta, eller varför spelföraren bör spela som rekommenderas.

Fortsättningskurs

Det andra programmet är Fortsättningskurs Bjud Bättre & Spela Bättre, som kom i slutet januari 2009. Det består av nittiosex givar (åtta kapitel à tolv givar), och det har samma uppläggning som Påbyggnadskurs, fast med andra spel. Priset är 400 kr, precis som för Påbyggnadskurs.


Det tredje programmet, Praktisk Grundkurs, kom våren 2012. Det vänder sig till nybörjare och baseras på den omarbetade kursbok, som kom i slutet av 2011 och används vid Rogers Bridgeskola. Samma 98 givar som i boken (tolv kapitel med åtta givar i varje, utom i det första, där det är tio givar). Priset är 400 kr, precis som för de två tidigare programmen.


Utöver dessa tre program, som är specialgjorda för Rogers Bridgeskola, finns ett fjärde program: Träna Din Spelföring, som tagits fram i samarbete med Scania Bridgekonsult och Arnes Bridgeskola. Också det finns på CD-skiva för Windows samt som nedladdning för Windows och Macintosh.

Den som också önskar kursboken till Påbyggnadskurs, Fortsättningskurs eller Praktisk Grundkurs beställer den enklast direkt från Rogers Bridgeskola: (www.rogersbridgeskola.com, rol@svenskbridge.se, telefon 041014929, 0705431801).

[ Hem | Program | Beställ CD (Windows) | Beställ nedladdning (Windows & Macintosh) ]


Avdelare

Copyright © 2019, Scania Bridgekonsult