Jack 6

Bridgeprogram från Kuijf & Kuijf Software


Kuijf & Kuijf Software är ett holländskt företag som tagit fram programmet Jack, som vunnit VM i datorbridge inte mindre än nio gånger på 2000-talet: 2001, 2002, 2003, 2004, 2006, 2009, 2010, 2012 och 2013. Jack är bridgeprogrammet som är skrivet ”av bridgespelare och för bridgespelare” och kan med fog göra anspråk på att vara världens bästa bridgespelande program. Den senaste versionen har nummer 6 och finns hos Scania Bridgekonsult från och med juni 2014.
   Jack är lätt att använda och har många olika nivåer att välja mellan. Ju högre nivå, desto bättre spelar det (men Jack tar då också längre tid på sig). Vilket budsystem Jack skall använda, kan du själv specificera genom att sätta samman ett deklarationskort och där välja mellan en mängd olika konventioner. Dessutom finns flera förinställda deklarationskort att välja mellan, bl.a. det svenska systemet Modern Standard.

Nyheter i Jack 6:

Demoversion

Här kan du ladda hem en gratis demoversion av Jack 6.

Tournaments 2002

I slutet av 2004 kom en tilläggsskiva Tournaments 2002, som kan användas tillsammans med Jack. Den består av 1749 givar hämtade från verkliga tävlingar, och många av givarna är kommenterade. Holländska storspelarna Berry Westra och Simon de Wijs kommenterar alla de givar de själva spelat; och Dejan Markovic har kommenterat alla givarna från Par-VM i Montreal, speciellt för denna skiva. Den som beställer Tournaments 2002 tillsammans med antingen Jack 6 eller uppdateringen av Jack (5->6) får programmen till reducerat pris (ca 20% rabatt). De exakta priserna finns på beställningssidan.

Beställning

Beställer gör du genom att klicka på en av länkarna ”Beställ CD” eller ”Beställ nedladdning” nedan. Både Jack och Tournamnts 2002 kan beställas antingen på CD-skiva eller i nedladdningsbar version. Den senare möjligheten gör att du kan använda Jack 6 även på en dator utan CD-läsare. Innan du beställer, bör du kontrollera att din dator uppfyller systemkraven nedan.

Systemkrav:


[ Bridgeprogram | Beställ CD | Beställ nedladdning | Tillbaka ]

Avdelare

Copyright © 2019, Scania Bridgekonsult