Bild på dator

Bridgeprogram från Great Game Products


Great Game Products är ett amerikanskt företag, som utvecklar och säljer bridgeprogram till både Windows och Macintosh. Flaggskeppet är programmet Bridge Baron, som är ett av världens bästa bridgeprogram (tvåa i dator-VM 2007 och 2008, tea 2018). Version 29 kom i slutet av 2018, och finns på engelska, franska och tyska.
   Programmet fungerar för både Windows (XP SP3, Vista, 7, 8 eller 10) och MacOS X (10.8 eller högre). Det finns 7 inbyggda budsystem, bl.a. SAYC, och 40 olika nivåer att välja mellan (allt från nybörjare till expert). Sedan 2015 erbjuder vi programmet endast i nedladdningsbar version.

Nyheter i version 29:

  1. Förbättrad budgivning och starkare spel.
  2. Förbättrat utseende
  3. Ytterligare sex gratis bridgeturneringar medföljer:
  4. Ytterligare 24 utmanande spelproblem har lagts till, så att det nu finns totalt 530 utmaningar (Challenges). Kit Woolsey, flerfaldig världsmästare och författare till många bridgeböcker, har skapat de nya givarna.

En gratis demo-version kan du ladda hem här:

Uppgradering
Nytt för året är att gamla kunder, som äger en äldre, registrerad version av Bridge Baron kan uppgradera till version 29 för 300 kr (40% av ordinarie priset för version 29).

Bridge Tournaments är en serie skivor, som kan användas tillsammans med Bridge Baron. Varje skiva består av tre tuffa mästerskap med många tävlingar, som man kan "deltaga i" på sin dator (tre nordamerikanska mästerskap [NABC] under en säsong: höst, vår och sommar; mellan 400 och 700 givar i varje mästerskap). En demo-version av Bridge Baron medföljer, så skivorna kan användas även av den som inte äger Bridge Baron.
   Scania Bridgekonsult säljer de fyra senaste Bridge Tournaments-skivorna: nr 13, 14, 15, 16 och 17. Innehållet i de olika skivorna:

Systemkrav för alla programmen:

a) Windows (engelska, franska eller tyska)

b) Macintosh (engelska, franska eller tyska)

[ Bridgeprogram | Beställ | Tillbaka ]

Avdelare

Copyright © 2019, Scania Bridgekonsult